Четири мача спускат завесата на груповата фаза на Евро 2020
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес ще се определят последните отбори, които се класират за елиминациите в турнира

Тази вечер груповата фаза на Евро 2020 ще приключи. Очакват ни интригуващи четири мача от група Е и група F.

От 19:00ч. Словакия ще се опита да препъне фаворита в група Е – Испания. “Ла Фурия” се представя много неубедително и има едва две точки от началото на първенството. Така победата днес е задължителна за тях, ако искат да намерят място сред последните 16 на шампионата. В лагера на Словакия обаче ще са доволни и на равенство, защото до момента тимът има 3 точки и заема втората позиция. Според онлайн букмейкъра WINBET испанците ще успеят да се справят лесно със задачата си и получават коефициент за победа от 1.21. В другата среща от групата Швеция и Полша ще се изправят един срещу друг. “Тре кронур”е на първото място с четири точки, докато “Дружина полска” е със само една точка на дъното. Победата за Левандовски и компания е задължителна днес, ако искат да имат шансове за 1/8-финалите. Според Efbet балансът на силите в тази среща е изключително изравнен. По тази причина Швеция получава коефициент от 2.65 за победа, докато този на Полша е 2.74.

Три часа по-късно започват и най-големите мачове за вечерта от “групата на смърта”. Германия ще приеме Унгария за последната си среща от група F, като баварската машина в момента е с три точки, колкото има и Португалия на третото място. “Маджарите” са последни с един пункт, но все още имат надежда за класиране.

Според bet365 немската машина ще премине без проблеми през Унгария днес и получава коефициент от 1.16 за успех, докато такъв за съперникът им е оценен на 15.00. В другата среща по това време Франция и Португалия влизат в директен сблъсък. “Петлите” са лидери в класирането и дори да загубят от “мореплавателите”, ще се класират напред, било то и като един от най-добрите трети. Това обаче със сигурност не влиза в плановете на момчетата на Дидие Дешан. Според WINBET Франция е фаворитът в сблъсъка с коефициент от 2.23, докато Португалия получава 3.70.