Четиризвезден Интер съкруши Фиорентина с шеметен финален спринт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Таранът Ромелу Лукаку и Данило Д’Амброзио се разписаха в последните четири минути, за да донесат на Интер драматична победа с 4:3 над Фиорентина в среща от втория кръг на Серия А.

Четиризвезден Интер съкруши Фиорентина с шеметен финален спринт 1

Виолетовите се насладиха на летящ старт и откриха резултата след само три минути игра – проницателен пас на Джакомо Бонавентура изведе Кристиан Куаме в удобна за стрелба позиция и той не сгреши. Четвърт час по-късно реферът отсъди дузпа за Интер, която обаче отмени след консултация с ВАР.

Нерадзурите възстановиха паритета в добавеното време на първата част благодарение на кинжалния изстрел от границата на наказателното поле на Лаутаро Мартинес.

Домакините поведоха съвсем скоро след подновяването на играта чрез автогол на Федерико Чекерини, но Гаетано Кастро отново изравни няколко минути по-късно след асистенция на Франк Рибери.

В 63-ата минута Фиорентина отново излезе напред. Този път точен бе Федерико Киеза, а асистенцията отново дело на Рибери.

Когато обаче гостите предвкусваха победата, на сцената се появиха Лукаку и Д’Амброзио, които за броени минути попариха надеждите им – 4:3.