Чисора: Пулев искаше да избяга от ринга след удара от Джошуа 1
1 0
Дерек Чисора е останал впечатлен от представянето на Антъни Джошуа

Британският боксьор Дерек Чисора се изказа за победата на световния шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа срещу българина Кубрат Пулев. Чисора е останал впечатлен от представянето на Джошуа, който нокаутира Пулев в 9-ия рунд на 12 декември в Лондон и запази световните си титли.

„Победата му беше страхотна. Имаше един момент, в който Джошуа го удари толкова силно, че Пулев просто искаше да избяга от ринга”, споделя Дерек Чисора.

“Никога не съм понасял толкова силен удар, че да искам да избягам от ринга. Не знам Пулев с какво беше ударен с чук или как, но той му обърна гръб и започна да бяга”, заяви Чисора.

“Джошуа записа добра победа. Начинът, по който се боксираше, беше страхотен, движеше се много добре на ринга ,а когато пожела да го нокаутира, го нокаутира. Ей Джей се представи страхотно, невероятно. Сега всички искат да се насладят на битката между „Циганския крал“ и Антъни Джошуа“, заяви пред boxingnews24.com Дерек Чисора, който преди години се изправи срещу Кубрат Пулев и бе победен от българския боксьор.