google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моята работа не е да вкарвам голове, моята задача на терена е съвсем различна, но е хубаво, когато бележа", каза полузащитникът.

Голямата звезда в състава на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, даде специално интервю за официалния сайт на “червените”, в което коментира скорошната победа над Ботев Враца с 5:2 в двубоя от 5-ия кръг на Първа лига.

В тогавашния мач 29-годишният халф изнесе истински спектакъл, като реализира цели четири гола.

„Най-радостното е, че успяхме да вземем три точки и да продължим позитивната серия. Наистина за мен беше един специален мач, в който вкарах четири гола, за което искам да благодаря на целия отбор, защото без тяхната подкрепа нямаше да вкарам тези голове”, заяви Чочев.

„Може би голът, който вкарах от корнер, защото аз обичам да вкарвам с глава и обичам да вкарвам от статични положения, може би този гол ме направи най-щастлив, а и той беше за първия ми хеттрик. Аз съм казвал и преди, че моята работа не е да вкарвам голове, моята задача на терена е съвсем различна, но е хубаво, когато вкарвам голове. Тренирам такива положения и е радващо, че излизам концентриран на мачовете и когато ми дойде подобна ситуация, съумявам да вкарам”, продължи звездата на ЦСКА 1948.

„Радващо е, че той ходи на доста мачове. Така ще придобие по-добра представа за българския футбол и българските футболисти. Мисля, че във всички отбори има добри млади футболисти, които така могат да получат шанс и да са бъдещето на националния отбор. Виждаме и в нашия отбор има млади момчета, които показват много добри игри и се надяваме да бъдат извикани”, сподели Чочев по адрес на новия национален селекционер Младен Кръстаич.

„Разбира се, че има разлики. Ако не се лъжа миналата година след шест кръга имахме една точка, а сега сме горе в класирането, разликите са очевидни. Отборът играе добре, вкарва голове и не допускаме много, мисля че е време нашия клуб да спечели нещо”, каза още Чочев във връзка с разликите между представянето на отбора през тази година и миналата.