Чочев донесе победата за ЦСКА 1948 във Враца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА 1948 победи Ботев Враца с 2:1 на стадион „Христо Ботев“ в първи мач от 12-ия кръг на efbet Лига. В герой за "червените" се превърна миналогодишния голмайстор на първенството Ивайло Чочев.

ЦСКА 1948 победи Ботев Враца с 2:1 на стадион „Христо Ботев“ в първи мач от 12-ия кръг на efbet Лига. В герой за “червените” се превърна миналогодишния голмайстор на първенството Ивайло Чочев.

Врачани излязоха напред в резултата в 18-ата минута с гол на Браян Переа от дузпа, която самият той спечели, след като бе избутан от Емил Ценов. В 37-ата минута Ивайло Чочев също бе точен от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Браян Мендоса, и столичани изравниха.  В 70-ата и 72-рата минути Педриньо уцели напречната греда. В добавеното време Ивайло Чочев донесе победата на гостите с глава след центриране на Антонио Вутов. Това бе третото попадение на халфа през сезона.

Четвърт час игра след началото на мача Ботев Враца поиска дузпа за избутване на Емил Ценов срещу Браян Переа, като първоначално такава не последва, но Драгомир Драганов прегледа сам ситуацията на монитора и посочи бялата точка. В 18-ата минута зад топката застана самият Переа, който преодоля Наумов с удар в горния десен ъгъл – 1:0.

В 34-ата минута и ЦСКА 1948 получи дузпа след дълго преразглеждане на Драганов на монитора за игра с ръка на Браян Мендоса в наказателното поле. С изпълнението се нагърби Ивайло Чочев, който би леко в долния десен ъгъл, Федерико Бариос се метна в другата посока и в 37-ата минута резултатът бе изравнен – 1:1.

Четвърт час по-късно Елитон засече центриране от корнер и свали топката за Ивайло Чочев, който от близка дистанция прати топката в мрежата, но бе отсъдено нарушение на бразилския защитник срещу Мартин Христов и попадението не бе признато.

В 70-ата минута Педриньо стреля от границата на наказателното поле, но нацели напречната греда. Само две минути след това от сходна позиция късметът отново обърна гръб на бразилеца, който отново нацели гредата.

В третата минута от добавеното време Ивайло Чочев получи центриране отдясно от Антонио Вутов и с глава прати за втори път топката в мрежата на Федерико Бариос.