Панайотов: Отборът имаше нужда от тази победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"За мен е важно да играем атакуващ футбол", обяви специалистът.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Николай Панайотов, бе доволен след обрата и победата с 2:1 над Ботев Враца в мач от 12-ия кръг на efbet Лига.

“Мисля, че започнахме леко колебливо до 20-ата минута, но след това започнахме да владеем по-добре топката. Радващо е, че успяхме да изравним в края на първата част. Второто полувреме бе силно за нашия отбор, създадохме немалко ситуации. За съжаление, избяга ни гола, радващо е, че все пак победихме, това бе най-важното. Отборът имаше нужда”, заяви Панайотов.

“За мен най-важното бе да видя реакция спрямо предходния мач. Не се представихме добре. Момчетата днес се вложиха, надявам се отборът да върви напред”, продължи той.

“Със сигурност има повече свежест, когато направиш смени. Всички футболисти са ни равностойни и който влезе в игра трябва да покаже най-доброто от себе си. За мен най-важното е да вдъхна увереност в момчетата, аз смея да твърдя, че притежаваме добри футболисти и трябва да намерим ритъма, за да имаме повече успехи. Нека да се възстановим, ще помислим и върху следващия двубой. За мен е важно да играем атакуващ футбол”, коментира Панайотов.