Чочев: “Играем за всичко – ако не трофей, поне призови места…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на ЦСКА 1948 заяви, че е лесно да се работи с Любо Пенев

Асът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев заяви, че неговият тим се цели в победата във всеки мач, като желанието на играчите и треньорския щаб да завършат в призовите места, а при възможност дори да атакуват трофей.

“Tова, че бележа голове е добре свършена работа от целия отбор,” заяви Чочев по време на награждаването му за Играч на кръга. “Да се надяваме, че всички ще започнат да вкарват. Целите на нашия треньор са всеки мач да излизаме за победа и три точки. Надиграваме се с всички.

“Няма как Любослав Пенев да не ни помага, знаем какво е постигнал във футбола. Лесно се работи с него. Бил е велик голмайстор, казва ни къде да заставаме, за да вкарваме.

“Доброто ни партньорство с Георги Русев се дължи на това, че играем много време заедно. Той е в страхотна форма. Ролята ми не е да вкарвам, но така става за момента. Надявам се да продължим така.

“В момента съм изцяло концентриран върху представянето си с екипа на ЦСКА. Ако пристигне добра оферта, защо да не се върна в чужбина.

“Лудогорец е един от най-добрите отбори в България, играхме скоро с тях. Взехме точка, можехме да победим, дано ги бием в Разград.

“Нов треньор имаме в националния отбор. Дано имаме повече успехи и да има добри резултати. Да се надяваме, че ще закара България на голям форум.

“Играем за всичко. Треньорът ни казва, че излизаме всеки мач за победа, няма как да не мислим за някакъв трофей. Ако не трофей, то поне да се преборим за челните места.”