Чомаков: Резултатите в ЦСКА ги има, но очаквам повече
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В защита играят добре, но в предни позиции трябва да има разнообразие", каза той за играчите на Нестор Ел Маестро.

Бившият играч на ЦСКА – Красимир Чомаков, даде мнението си за представянето на ЦСКА в последните мачове.

Любимецът на Сектор “Г” говори още за националния отбор и играта на “лъвовете” под ръководството на новия селекционер Илиан Илиев.

“С оглед на последните мачове, които бяха изиграни, може да кажем, че имаше промяна в положителна насока. Не беше онази страхлива България от предните срещи”, коментира Чомаков.

“Добро беше представянето на ЦСКА срещу Крумовград. Чака ги още много работа. Особено в офанзивен план. Все пак „червените“ затвориха мача едва в края. Резултатът 4:1 е малко преувеличен, защото до последно двата отбора се бориха. ЦСКА не бих казал, че блестеше”, продължи той пред “Мач Телеграф”.

“Важна е победата, но и късметът в даден момент няма да бъде с теб, ако не показваш добри игри. Резултатите ги има, но очаквам да видя нещо повече от играчите. Особено в нападение. В защита играят добре, но в предни позиции трябва да има разнообразие. Трябва още работа в атака. Предполагам, че се работи в тази посока. Показват агресия, което е важно. След паузата ЦСКА приема Етър на “Армията”. Не бих казал, че има значение кой е първи и кой последен в класирането. ЦСКА е домакин и е длъжен да вземе трите точки. Трябва сами да си направят лесен мача. Не мисля, че ще има отпускане и подценяване. Трябва да бъдат концентрирани от началото до края на мача”, каза още Красимир Чомаков.