Чуждестранни клубове с интерес към Кристиян Малинов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Националът на България и футболист на ЦСКА Кристиян Малинов е обект на интерес от чуждестранни клубове, пише dsport. Изявите на полузащитника на “червените” са следени изкъсо от не малко западноевропейски тимове, които са впечатлени от Малинов след рестарта на футбола у нас.

Някои клубове вечет водят предварителни разговори за възможността да вземат халфа в състава си през лятото. Шотландският гранд Рейнджърс е един от отборите с голям интерес към Малинов, а в последните дни с агента на футболиста са се свързали и от белгийския Стандарт Лиеж.

Българският национал е в трансферния списък още на белгийски, нидерландски и германски тимове, сред които Мехелен, Венло и Витес. Също така се бе появила и информация в румънските медии, че халфът на ЦСКА може да заиграе в Университатя Крайова, но това не е вярно и никой от въпросния клуб не е осъществил контакт с представителите на футболиста.

На този етап Малинов е оставил засиления интерес на своя агент и ще дочака края на сезона с ЦСКА, след което ще се запознае с възможностите за своето бъдеще. В последния си шампионатен мач ‘червените’ посрещат Берое в неделя от 21:00 ч. на “Българска армия”. През лятото ще се разбере и дали това ще бъде последната среща на Малинов с екипа на ЦСКА.