Чужди отбори питат за Илиян Стефанов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Към Стефанов има желание от няколко чужди отбора, които следят ситуацията около евентуален негов трансфер.

На “Герена” са дошли проучвателни запитвания за полузащитника Илиян Стефанов. Според информациите към футболиста с номер 14 на “сините” има желание от няколко чужди отбора, които следят ситуацията около евентуален негов трансфер.

Нани, както е наричан от запалянковците, успя да покаже добро лице заигравайки в родния си клуб, а преди да бъде привлечен от Станимир Стоилов, той бе на пейката под “Аязмото”. Той стана и сред играчите, които са в твърдото полезрение на националния селекционер Младен Кръстаич. Травми му пречат да покаже много по-силно лице и от това през изминалата кампания.

Той спечели сините сърца, след като се появи в агитката по време на срещата с ЦСКА – София, което завърши 0:0, а иначе с негово попадение срещу “червените” Левски спечели първи трофей във витрината си за първи път от 13 години. По време на лагера в Правец Стефанов отбеляза веднъж – за победата с 3:1 срещу Марица Пловдив.

Според авторитетния сайт Transfermarkt трансферната му сума варира около милион евро, но на “Георги Аспарухов” могат и да се разделят с него и на една идея по-малка цена, но с уловката, че “сините” ще трябва да дадат и сериозен процент от бъдеща продажба на бившия му клуб Берое. Старозагорци оставиха Нани да премине в родния си клуб Левски, но запазиха 20% от бъдеш трансфер на играча, но трябва стойността му да не е под 150 хил. евро. Интерес към футболиста проявявят от Белгия, Полша и Чехия. В Левски също са пристигнали запитвания и за бранителя им Жереми Петрис.