Цървена звезда иска Лука Йович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Информацията е от медиите на "Ботуша", като се коментира, че Йович никак не е доволен от това, че в отбора от Флоренция е резерва и че този трансфер не е чак толкова невъзможен.

Цървена звезда осъзна, че е дошло време за развитие и преди месеци назначи Барак Бахар за нов наставник. Той доведе няколко качествени попълнения, а сега иска да привлече и Лука Йович. Националът на западната ни съседка и нападател на италианския Фиорентина е получил оферта от клубното ръководството на белградския гранд, който през настоящата кампания ще играе директно в груповата фаза на Шампионска лига, да се завърне на “Маракана” и отново да облече “червено-бялата” фланелка.

Информацията е от медиите на “Ботуша”, като се коментира, че Йович никак не е доволен от това, че в отбора от Флоренция е резерва и че този трансфер не е чак толкова невъзможен.

В своята кариера Лука Йович е играл още за Айнтрахт Франкфурт и Реал Мадрид, като се предполага, че за Йович би било допълнителен стимул участие в Шампионска лига с Цървена звезда.