ЦСКА 1948 не се даде на Динамо Киев в зрелищен мач с 4 гола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" се представиха много достойно срещу украинския гранд

ЦСКА 1948 направи зрелищно реми 2:2 срещу Динамо Киев в престижна контрола, която се игра в Турция. Българският отбор на два пъти изоставаше в резултата, но с попадения на Марио Топузов и Ангел Бастунов успя да стигне до равенство.

Украинският тим бе по-активен в началото на мача, като Ванат пропусна да се разпише в 3-ата минута. Шест по-късно ЦСКА 1948 отговори с опасен удар на Марио Топузов.

В 30-ата минута Динамо Киев откри резултата, след като Владислав Ванат се пребори за спорна топка, след което кълбото стигна до Циганков, който с прецизен удар не остави шансове на Даниел Наумов – 0:1.

В 42-рата минута вратарят на ЦСКА 1948 отрази 11-метров наказателен удар. Симеон Петров фаулира в наказателното поле Циганков и украинският тим получи дузпа, но шутът на Буялски бе спасен от Наумов.

Две минути след подновяването на играта “червените” изравниха резултата. Марио Топузов получи топка на чудесна позиция и не остави шансове на вратаря на съперника – 1:1.

В 62-ата минута бе отсъдена втора дузпа за Динамо. Този път Де Пеня не сбърка и даде аванс на украинския гранд – 1:2.

120 секунди по-късно Мартин Камбуров стреля от пряк свободен удар и предизвика спасяване на Бущан. Малко след това вратарят на Динамо се намеси чудесно и при удар на Серкан Юсеин.

ЦСКА 1948 продължи да напада и в 82-рата минута вкара изравнителен гол, след като Бастунов успя да преодолее Бущан – 2:2, с което бе оформен и крайният резултат.

11-те на ЦСКА 1948 в срещата: Даниел Наумов, Ангел Лясков, Лазар Марин, Симеон Петров, Александър Александров, Серкан Юсеин, Ивайло Чочев, Георги Русев, Марио Топузов, Денислав Александров, Мартин Камбуров.