ЦСКА 1948 обяви билети от 35 лева за феновете на ЦСКА София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Все още не е сигурно дали утрешната среща ще се играе

ЦСКА 1948 за пореден път демонстрира неприязънта си към ЦСКА София, обявявайки нереално високи цени за утрешния сблъсък между двата тима в Efbet Лига на националния стадион “Васил Левски”.

Базираният в Парк Хотел Москва клуб ще продава билети на стойност 20 и 35 лева за секторите “Г” и “В”, в които ще заемат място привържениците на тима от “Българска армия”.

Както е известно, в последните дни напрежението около този двубой се покачи. ЦСКА 1948 обяви за десет положителни проби при направени тестове за COVID-19, поради което поискаха отлагане на въпросния мач.

БФС обаче не удовлетвори тяхното желание и срещата трябва да се проведе по график.

От ЦСКА 1948 отговориха с декларация, предлагайки нови дати за оставащите мачове в Efbet Лига. Нещо повече, клубът обяви категорично, че в петък няма да се яви за мача с ЦСКА София.

Ето и какво публикува клубът от “Българска армия”:

“Армейци,

След като БФС потвърди официално, че предстоящият ни двубой с ФК “Централен спортен клуб на армията 1948” от плейофите на ППФЛ ще се състои както е заложен по програма на 7 май (петък) от 20:00 часа, Ви уведомяваме, че домакините на срещата ще предоставят на истинската армейска публика общо 1900 билета за Националния стадион “Васил Левски”, разпределени както следва:

– 900 билета за “Лъвчето” на сектор “Г” oткъм “В” в блокове 34, 35 и 36. Цената на тези билети ще бъде 20 лева и ще се влиза през входове 16 и 17.

– 1000 билета за целия сектор “В” с цена 35 лева. Достъпът ще се осъществява през входове 14 и 15.

Билети ще могат да се закупят в деня на мача от касата до фен магазина на стадион “Българска армия”, която ще отвори в 10:00 часа сутринта и ще работи до края на първото полувреме, както и от касата на улица “Гурко”.