ЦСКА 1948 отбелязва 4-ата си годишнина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Днес се навършват четири години от съзадаването на новия член в Първа лига ЦСКА 1948 година, като за този кратък период отборът успя да извърви пътя от аматьорската 4-та дивизия до елитния ешелон.

Недолюбван от голяма част от феновете на ЦСКА София, клубът, базиран в Парк Хотел Москва, изгради стройна организация, която е с ключов принос за стремглавия прогрес.

Благодарение на солидните финанси, гарантирани от заможни спонсори и акционери, ЦСКА 1948, залагащ изцяло на български футболисти, вече подсили редиците си с някои от най-нашумелите имена у нас.

От няколко седмици треньор на тима е Красимир Балъков, а част от отбора вече са головата машина Мартин Камбуров и националът Галин Иванов.

Един от акционерите в тима Цветомир Найденов, който е и собственик на букмейкъра Efbet, не пропусна да отбележи значимата за клуба дата. Ето и съобщението на Найденов:

Четири години

На 19 юли 2016 г. в Централния военен клуб беше учредено сдружението ни. Водени от амбицията, плама и любовта към ЦСКА, ние поехме по стръмен, но честен път.

Днес можем гордо да отбележим, че преминахме през трудни моменти и заедно се справихме.

Предстоят обаче още много битки. Вярваме, че в тях ще продължим да сме единни в идеята. С морал и високо вдигната глава напред!

Благодарим на всички Вас, честни „червени“ хора.

Благодарим за инициативността и отдадеността!

САМО ЦСКА!