ЦСКА 1948 преклони глава пред Панатинайкос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Единственото попадение за ПАО бе дело на Димитрос Калоскамис, който порази вратата на ЦСКА 1948 в 39-ата минута.

Бронзовият медалист от изминалото първенство в efbet Лига ЦСКА 1948 допусна поражение от втория в южната ни съседка Гърция – Панатинайкос, с 0:1 на стадион „Рорбах“ в Австрия. Това бе и последна контрола за „червените“ от подготвителния им лагер в Словения. Единствен реализатор в срещата за ПАО бе Димитрос Калоскамис, който срази вратата на ЦСКА 1948 пазена от Даниел Наумов в 39-ата минута.

“Червените” започнаха срещата в малко по-активно темпо и първата опасна възможност за гръцките вицешампиони дойде чак в 24-та минута. В 39-та минута Бернард напредна с топка в крака и отправи остро центриране отдясно на пеналтерията на “армейците”. Стражът Даниел Наумов се размина подаване, а Димитрос Калоскамис заби кълбото с глава във вратата, която бе опразнена от Наумов.

Темпото бе ниско през втората част до към 70-та минута, когато Атанас Рибарски извърши няколко промени в състава си, които целяха да освежат играта на ЦСКА 1948, но и това не даде резултат и така в престижната проверка “червените” загубиха минимално срещу класен балкански съперник една от репетициите си за евроквалификацията си срещу ФКСБ.