ЦСКА 1948 се готви за натоварено лято
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" искат да подобрят още повече състава си

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски потвърди слуховете за очакващите се нови попълнения в клуба преди началото на следващия сезон. Амбициите на “червените” започват да стават все по-големи и те се целят в класиране в групите на Лигата на конференциите.

“Изпращаме прогресиращ сезон. По-добър от изминалата година. Имаме вече излаз в Европа, което е плод на труда през изминалите години. Със сигурност това е резултат на работата на всички, които сме помогнали. Несъпоставимо е първия и втория отбор. Имахме разговори и ще водя отбора през следващия сезон. Успяхме да увеличим преднината от четвъртия, така че краят е позитивен. За напускащите, нека се изясни със самите играчи. Нови футболисти със сигурност ще има, но приоритетно ще опитаме да извлечем максимума от настоящите”, заяви Рибарски.

Днес се появи информация, че ЦСКА се интересува от дуо на Локомотив Пловдив. Става въпрос за Джовани и Матеус Силва, които се очаква да акостират в Бистрица за сметка на Бирсент Карагерен, който най-вероятно ще се завърне на “Лаута”.