ЦСКА 1948 се върна по пътя на победите, след като Чочев наказа и Етър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ивайло Чочев бе автор на единственото попадение за "червените"

ЦСКА 1948 се върна към победния път, след като спечели минимално срещу Етър на стадиона в Бистрица. Единственото попадение падна в средата на първата част от дузпа, а зад изпълнението й се нагърби Ивайло Чочев и не сгреши. ВАР отмени още две попадения на “червените”, а “болярите” не намериха сили да изравнят резултата.

Първият удар в мача беше за ЦСКА 1948 в 7-ата минута. Талис беше изведен от Парвиз Умарбаев, но ударът на бразилеца мина високо над вратата на гостите от Велико Търново.

В 14-ата минута ЦСКА 1948 създаде първото наистина опасно положение. Педриньо изпълни корнер, като неговото центриране намери Елитон, който стреля опасно с глава. Неговият удар мина близо до страничната греда на Етър.

Първият точен удар дойде седем минути по-късно. Радослав Кирилов получи топката отляво, справи се със съперник и стреля от далечно разстояние като ударът му отиваше под горната греда на Величков, но вратарят се намеси с авторитет.

В 26-ата минута Елитон стреля с глава. Изтрелът на капитана на “червените” срещна ръката на Янко Ангелов. След намесата на ВАР беше отсъден 11-метров наказателн удар от Стоян Арсов. Зад топката застана Ивайло Чочев, който откри резултата в 30-ата минута. Той стреля в десния ъгъл на вратаря. Величков докосна топката, но не успя да я изкара извън вратата. При повторенията останаха съмнения за засада на Антонио Вутов в атаката, при която се стигна до ъгловия удар.

Седем минути по-късно Чочев вкара топката за втори път във вратата на Етър. Попадението беше отменено поради засада.

В 47-ата минута Янко Ангелов получи прекрасно центриране от Шахредин Букхолда и стреля с глава, но Даниел Наумов се отчете с хубаво спасяване. Последва контраатака за ЦСКА 1948, която завърши с опасен удар на Талис.

12 минути по-късно втори гол на “червените” беше отменен. Антонио Вутов пусна хубав извеждащ пас към Радослав Кирилов, който промуши топката във вратата на Етър, но беше с малко зад защитата на “виолетовите”.

Минута преди изтичането на редовното време Ивайло Димитров стреля с глава, но Даниел Наумов спаси.

В 91-ата минута ЦСКА 1948 беше много близо до втори гол. Активният Кирилов проби в наказателното поле и стреля, но ударът му срещна гредата.