ЦСКА без важен футболист в мача с Локомотив София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нестор Ел Маестро няма да може да разчита на Браян Кордоба

В междинния 11-ти кръг на efbet Лига отборът на ЦСКА ще преследва трите точки срещу Локомотив София. Треньорът на “червените” Нестор Ел Маестро обаче няма да може да разчита на основен футболист – защитникът Браян Кордоба ще пропусне предстоящия мач. Кордоба остава под въпрос и за следващия двубой на тима срещу лидера Локомотив Пловдив.

От ЦСКА пуснаха съобщение за отсътвието на Кордоба. От клуба информират, че Марселино Кареасо е напълно готов за битката със столичните “железничари” като двубоят е в четвъртък от 20:30 чaса на стадион “Българска армия”.

„В мача срещу Ботев Пловдив Браян Кордоба получи разтежение, което със сигурност го вади от плановете на треньорския щаб за мача с Локомотив София. Защитникът остава под въпрос и за гостуването на Локомотив (Пловдив). Другият футболист, който беше принудително сменен в последната ни среща – Марселино Кареасо, е напълно възстановен и готов за битка. Всички останали играчи, освен трайно контузените, са на линия за срещата”, пишат от ЦСКА.

Браян Кордоба игра като титуляр в почти всички мачове на ЦСКА този сезон. Футболистът все още не е вкарал попадение или направил асистенция за “червените”, но е стабилен в отбрана.

Aко се интересувате от залози на мачовете от Първа лига ви предлагаме да се запознаете с възможностите, които Bet 365 регистрация предлага.