google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Еди Хау потвърди за тежката контузия на Харви Барнс

Наставникът на Нюкасъл Еди Хау направи коментар за травмата на новото попълнение на „свраките“ – Харви Барнс. Специалистът разкри, че контузията на бившия играч на Лестър е сериозна.

Офанзивният футболист получи травма в началните минути на двубоя срещу Шефилд Юнайтед, спечелен с 8:0 от “джордитата”. Барнс бе принудително заменен от Антъни Гордън и бе ясно, че е получил неприятна контузия.

“Мисля, че става дума за мястото на крака точно под палеца. Доста съществена контузия”, каза Хау пред репортери преди домакинския мач срещу Манчестър Сити в сряда от състезанието за Купата на Лигата.

“Направихме тестове и сега очакваме мнението на специалист какво да предприемем и дали ще бъде необходима операция. Контузията е доста необичайна. Турнирът за Купата на лигата е важно състезание за нас. Ще опитаме да продължим напред, защото искаме да се състезаваме във всеки един турнир”, добави Еди Хоу преди битката с “гражданите”.

Харви Барнс премина с големи очаквания от Лестър в Нюкасъл това лято. През миналия сезон футболистът бе важна фигура за “лисиците”, но те изпаднаха в Чемпиъншип и Барнс продължи развитието си в по-силен отбор.