ЦСКА близо до развръзка за новия човек в управата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Валтер Папазки все по-близо до "Българска армия", умува се за връщането на Христо Стоичков

Валтер Папазки, който стои зад един от основните спонсори на ЦСКА София – WINBET, e напът да влезе в управата на клуба, съобщава “Тема Спорт”.

Собствениците на Армейците вече няколко седмици преговарят с врачанския бизнесмен, като идеята е той да стане един от основните акционери в тима от “Българска армия”.

Ръководството на Червените предлага на Папазки да заеме мястото на Юлиан Инджов, който от две години има желание да се оттегли.

Обсъждан е и друг вариант, при който набралият скорост букмейкър става генерален спонсор на ЦСКА, като в този случай финансовите параметри в контракта между двете страни ще скочат драстично.

Името на Папазки нашумя през 90-те години на миналия век като поръчител на убийството на Валентин Алексиев – Лисицата. Той дори беше осъден на 10 години затвор, но излежа едва четири от тях. В района на Враца беше споменаван като лидер на бившата силова групировка СИК.

В случай, че ЦСКА се сдобие с нов съсобственик, не е изключено да се стигне до още една голяма промяна – завръщане на Христо Стоичков от САЩ.

ЦСКА близо до развръзка за новия човек в управата 1

На Камата ще бъде предложен висок пост в клуба, като идеята е той да се превърне в лицето на управлението.

В последните месеци любимецът на феновете не пропуска възможност да бъде близо до отбора и да надъха футболистите с видеопослания.

Наскоро пък взе участия в реклами на WINBET заедно с популярния комик Димитър Рачков.