ЦСКА обяви, че скандал със Санкаре няма, Бруно се заема с него
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Юсуф Санкаре отново изрази недоволство, след като беше сменен

ЦСКА София обяви, че тиражираните публикации за скандал с полузащитника Юнус Санкаре са преувеличени, допълвайки че играчът вече се е извинил за неуважителното си поведение, след като бе заменен в днешната среща с Ботев (Враца).

Халфът отказа да приеме протегнатата ръка на старши треньора на Червените Бруно Акрапович, като още по-бурна беше неговата реакция и след смяна в един от двубоите на ЦСКА в Лига Европа.

Босненският специалист беше категоричен след края на срещата, че не може да толерира подобно поведение.

“Не съм тук да възпитавам!, заяви Акрапович. “Аз съм за спортните неща. Има клубни правила. Те не са мой проблем. Във всеки клуб има правила. Като треньор мога да им говоря на играчите и всичко ще продължава и ще става така, както искам аз.

“Това поведение не е към мен, а към клуба и другите играчи. Не искам да виждам такива неща. Той го знае, аз го зная, клубът го знае. Ако искаме да направим голям отбор, а всички го искаме, такива неща трябва да са другаде.”

Ръководството на Армейците пък публикува специално съобщение на своя официален уеб сайт:

Армейци,

Информациите за скандал в отбора, свързани с халфа Юнус Санкхаре са силно преувеличени.

Полузащитникът е осъзнал постъпката си при смяната му срещу Ботев (Враца), която е отдал на изнервеност от пропуските на тима и липсата на още голове в мрежата на съперника, както и от прекомерно желание да се изяви в най-добра светлина. Футболистът е провел разговор с треньора и съотборниците си и се е извинил за поведението си