ЦСКА показа уникален екип за новия сезон (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" загатнаха за новия си екип през следващия сезон

На празника на българската армия, отборът на ЦСКА използва днешния ден, за да загатне как ще изглежда новият екип на тима за кампанията 2021/22. На него ще фигурира символът на националната армия, а именно лъвът. От клуба пишат, че друг емоционален акцент върху новия екип ще бъде посланието „С Нами Бог“

Ето какво гласи съобщението на “армейците:

Армейци,

Днес, на 6 май, в Деня на храбростта, имаме привилегиятa да обявим, че през новия сезон ЦСКА ще носи на екипите си символа на Българската армия. Гордият и непобедим лъв, израз на доблестта и непобедимостта на българските воини в защита на Родината, ще бъде поставен на левия ръкав, а друг емоционален акцент върху новата червена фланелка, ще бъде посланието „С Нами Бог“, традиционно изобразявано върху старите бойни знамена в различните Национално-освободителни войни.

ЦСКА и Българската армия са генетично и неразривно свързани още от създаването на клуба през 1948 година. През времето на това ползотворно сътрудничество са постигнати най-големите успехи в родния футбол и българския спорт. Нашето желание е да продължим да отстояваме всички армейски ценности и добродетели, благодарение на които през годините са завоювани огромни успехи и спортна слава за България и същевременно винаги са били водещо кредо и пример за нашите спортисти.

Осъзнаваме огромната отговорност, но сме убедени, че с този акт на армейско вдъхновение ще продължим да браним още по-всеотдайно и с несломим морал честта на най-великия български клуб, а харизмата и героизмът на нашите воини и техните исторически подвизи ще окрилят и занапред всички, обичащи ЦСКА.