google новини лого Последвай ни
Добави коментар

До някол­ко дни отборът на ЦСКА ще се подсили с още един чуждестра­нен играч. Вчера излезе информация, че отборът си е осигурил услугите на сенегалския национал Юнус Санкаре, но на “Армията” чакат още един нов, като ‘Тема Спорт’ съобщава, че той е цент­рален нападател, който също идва от Топ 5 първенство на Европа.

След ремито с Левски в събота, главни­ят мениджър на червените Стойчо Стоилов обяви, че се очакват двама иностранци. “Работата в клуба върви как- то трябва. Взехме двама но­ви, а следващата (б.р. – тази) седмица може би ще има изне­нади и ще привлечем още два­ма”, заяви той в събота. Единият от чаканите нови вече е ясен – сенегалският халф Юнес Санкаре. Според източници на “Тема Спорт” другият

Нидерландецът Върнан Анита пък трябва да даде отговор дали би се завърнал в ЦСКА. Ръ­ководството на “червените” вече е предложило на бившия халф на Нюкасъл да се завърне на “Българска армия”. Той бе привлечен през зимата, но заради пандемията от коронавирус не изпълни своя договор и се прибра в родината. “Червените” искат той да се върне и вероятността това да се случи не е никак малка.

С него и четиримата чуж­денци, трима от които вече бяха привлечени в тима, може да се счи­та, че селекцията на ЦСКА за следващия сезон на 90% ще е завършена.