ЦСКА разясни на феновете си за билетите за Лига Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Съвсем скоро ще стартира участието на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа и към момента се знае, че ще може да присъстват фенове на двубоите. “Червените” пуснаха разяснение за билетите за предстоящите мачове на националния стадион “Васил Левски” срещу Клуж, Рома и Йънг Бойс.

Ето какво пишат на сайта на ЦСКА:

Във връзка с предстоящото ни участие в групите на турнира Лига Европа искаме в аванс да Ви информираме какъв е начинът да се сдобиете с билети за мачовете. Както е известно, УЕФА допуска присъствието на публика до максимум 30% от капацитета на стадиона. Това обаче трябва да е съобразено с мерките и наредбите за безопасност на местните здравни власти, касаещи COVID-19. На този етап клубът ни няма писмено потвърждение за това колко фенове ще бъде разрешено да присъстват на мачовете. Надяваме се всичко да е ясно след срещата на съответните министерства и държавни институции идния вторник. На следващия ден според разрешения капацитет ще обявим и броя билети за продажба.

Уведомяваме Ви, че предимство при закупуването им ще имат притежателите на валидни за сезона абонаментни карти. На тях ще бъда пратен SMS със специален код, с който ще имат възможност да си купят по два билета, които ще бъдат поименни и  ще са с отстъпка от 10% от редовната цена. Пропуските ще бъдат „резервирани“ за тях в първите три дни от пускането им в продажба. Допълнително ще обявим информация за начините, по които могат да се закупят. Цените са 36 лв. за сектор А и по 18 лв. за Г, В и Б.

Имайте предвид, че присъстващите фенове ще трябва да бъдат разположени пропорционално във всички сектори на Националния стадион „Васил Левски“, спазвайки правилата за социална дистанция. Определен брой от най-атрактивните места в сектор А няма да може да се ползват, защото са необходими по наредба за нуждите на УЕФА за спонсори, партньори, техническа и буферни зони, щабовете на отборите и т.н.