ЦСКА с тежко поражение от Виктория Пилзен в контрола
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА-София загуби с 0:3 от чешкия Виктория Пилзен в четвъртата си контрола на испанска земя. Бившият тим на новия наставник на Лудогорец – Павел Върба, вкара едно попадение през първото полувреме и още две след почивката.

Това бе още един неубедителен двубой на “червените” по време на лагера в Испания като наставникът Милош Крушчич трябва да си направи изводите преди подновяването на българския шампионат след две седмици. ЦСКА бе без Али Соу в тази контрола, който напусна лагера на тима, а Кристиян Малинов също не взе участие в мача поради лека травма.

Виктория Пилзен започна по-добре срещата и можеше да поведе в 7-ата минута, но атрактивното изпълнение на Бегел – удар със странична ножица, не премина голлинията, тъй като Жеферсон успя да изчисти.  Пет минути по-късно тимът от Пилзен имаше нов шанс за гол, но Резник не успя да засече с глава от близка дистанция.

Все пак по-добрите изяви на футболистите на чешкия тим дадоха резултат и в 37-ата минута Виктория откри резултата. Коварик получи топката на няколко метра пред вратата и без проблеми я прати в мрежата за 1:0.

Второто полувреме започна много добре за Пилзен, които удвоиха своя аванс в 47-ата минута. Автор на попадението отново Коварик, който се възползва от липсата на концентрация в отбраната на ЦСКА.

В 56-ата минута дебют за ЦСКА направи новото попълнение Стефано Белтраме, който е носил екипа на Ювентус. Виктория Пилзен обаче продължи да бъде по-добрият отбор и можеше да вкара трети гол в 58-ата минута чрез Чермак.

Третият гол за Виктория не закъсня и падна в 67-ата минута. Гълъбов бе неубедителен в паса си към Черниаускас, като Марко Алвир пресече подаването и се справи с вратаря на “червените”, а и Божидар Чорбаджийски не се намеси по най-добрия начин като в крайна сметка резултатът стана 0:3.

В 84-ата минута бе отчетен първия точен удар на ЦСКА. Смоленски комбинира с Белтраме, чийто удар обаче не бе проблем за вратаря на съперника. Това бе и последният по-интересен момент в срещата, която приключи с убедителна победа за Виктория Пилзен.