google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на ЦСКА-София почти сигурно няма да привлича играчи от родното първенство. „Червените“ ще вземат само чужденци, но такива от efbet Лига не попадат в плановете на клуба, пише „Тема спорт“.

Преди месец имаше информация, че ЦСКА ще прави селекция от български играчи през лятото, но явно това няма да се случи и в отбора отново ще пристигнат много чужденци. От клуба са отправили запитвания също за Филип Кръстев (Славия), Мартин Минчев (Черно море) и Димитър Тонев (Ботев Пд). Клубовете им обаче са поискали съответно 3, 2 и 1 млн. лв., което е отказало „червените“ от българския пазар.

През зимата се говореше, че червените имат интерес към Родни Антуи и Уесли Ната от Царско село. Те обаче си имат действащи договори и собственикът Стойне Манолов заяви, че желаещите трябва да си платят за правата им.

ЦСКА вече си е осигурил услугите на двама футболисти, но имената им се пазят в тайна. Единият е централен защитник на 26 г. от Нидерландия, който трябва да замени напусналия Раул Албентоса. Другият е халф, но подробности за него не се съобщават.

ЦСКА-София обмисля да вземе общо 6-ма чужденци през лятото, като се преговаря със състезатели във всяка линия, като не търси единствено вратари. От “Българска армия” обявиха раздяла с Кери и Юрич, но може и да размислят. Не е изключено заплатите им да бъдат предоговорени и те да останат в клуба.