ЦСКА се разделя с още един трансферен провал от лятото?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА-София ще се опита да се раздели с британеца Греъм Кери, който дойде на “Българска армия” през миналото лято, но не успя да се наложи в състаава.

Бившият футболист на Селтик пристигна с огромни надежди в ЦСКА, но така и не успя да се наложи като титуляр. Греъм Кери не взе участие в последните контроли на тима с чешките Виктория Пилзен и Яблонец, като не се знае каква е причината, но се говори, че той няма да носи повече “червената” фланелка. Преди това ирландецът влезе като резерва в предходните четири контроли и беше иползван на много позиции – ляв бек, дясно и ляво крило. Кери обаче не впечатли и дори си вкара автогол срещу Нюрнберг.

Изглежда напълно логично пътищата на Кери и ЦСКА да се разделят. Бриатенцът ще последва съдбата на Диего Фабрини и Тони Уот, които също бяха привлечени през миналото лято с големи надежди, но прекратиха предсрочно договорите с “червените”.

Ако при някакви обстоятелства Кери остане в ЦСКА, то почти сигурно ще бъде със статут на резерва. В мачовете, в които започваше като титуляр през есента, Греъм Кери просто не убеди с представянето си. Футболистът не бе на висота и при участието българския тим в Лига Европа, като игра титуляр само в мачовете с Титоград.