ЦСКА си връща Тонислав Йорданов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спортно-техническият щаб на „червените“ вече усилено работи по лятната селекция на отбора. Главният мениджър Стойчо Стоилов вече обяви две нови попълнения, а Върнан Анита призна, че също може да се завърне на „Армията“ през следващия сезон. „Армейците“ са все по близко и до полузащитникът на Льо Авър Амос Юга. На „Българска армия“ имат още една сигурна опция – централният нападател Тонислав Йорданов.

Младокът е собственост на „червените“, но бе пратен да се обиграва в Етър. 21-годишния футболист отбеляза 4 гола в 4 мача за „виолетовите“. Наемът му ще изтече в края на този сезон, а на „Армията“ са преценили, че вече е достатъчно добър за първия тим. Така Йорданов ще остане да се бори за титулярно място с Али Соу и Ахмед Ахмедов. Вече стана ясно, че другият нападател – Томи Юрич със сигурност напуска отбора.

Тонислав Йорданов изкара няколко наема в Литекс. За „оранжевите“ нападателят изигра 54 мача, в който отбеляза цели 25 гола. Той е изиграл и три официални срещи с фланелката на ЦСКА, един мач в efbet Лига и два в турнира Лига Европа.