ЦСКА София се цели в титлата и купата, Краси Чомаков влезе в щаба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на вицешампиона ЦСКА София Стамен Белчев обяви без никакво притеснение, че Червените ще преследват спечелването на шампионската титла и Купата на България през следващия сезон.

Вчера отборът започна подготовката си за новата кампания, а футболистите имаха само четири дни за почивка след двубоя с Берое от последния кръг в завършалата надпревара в Първа лига.

Белчев, който съвсем скоро започна втория си престой като старши треньор на тима от “Българска армия” разкри и как ще протекат следващите седмици.

“Подготовката на ЦСКА ще протече в София, на Панчарево,” коментира Белчев. “Базата ни е чудесна. Имаме три терена и всичко нужно, за да проведем нормален тренировъчен процес.

“Освен това искаме да бъдем по-спокойни, че няма да имаме допир с външни хора предвид ситуацията с вируса. Благодаря на хората от стария треньорски щаб.

“Новите лица в моя щаб са Владислав Януш, с когото работихме в Арда заедно, както и Даниел Моралес и Ивайло Иванов от школата. Краси Чомаков, който се прибра от Италия ще бъде мой помощник.”

“Предвиждаме две контроли. Първата е на 25 юли от 19 часа на Армията срещу Пирин. За втората приятелска среща сме в етап на уточняване.

“Водят се преговори с футболисти, нормално, на такъв етап сме. Нека да не избързваме, да се случат нещата и тогава ще научите. Трябва да очакваме постоянство от футболистите, всеки един мач да дават максимума.

“Очакванията в ЦСКА са големи. Летвата е висока – шампиони и купа. Феновете са важна част, искам да им благодаря за подкрепата. Сигурен съм, че и през новия сезон ще са зад нас и се надявам на края на кампанията заедно да празнуваме.”