google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на ЦСКА София реагира в характерния си стил, опровергавайки медиийните информации за предстоящ трансфер на халфа на Ботев Пловдив Тодор Неделев на “Българска армия”.

Не е тайна, че преди време българският национал наистина получи предложение от Червените, но в същото време те са категорични, че с днешна дата той не попада в плановете за селекция на наставника Стамен Белчев.

Ето какво всъщност обяви столичния клуб в официалното си обявление:

“Този път с изненада научаваме, че отново водим битка за подписа на Тодор Неделев и сме поставили ултиматум на футболиста да даде краен отговор до края на месеца. Поредни измислици и лъжи! Тодор Неделев несъмнено е отличен футболист, който е добре дошъл при нас, но той и родният му клуб Ботев неведнъж досега отказваха възможността за трансфер на Армията. Пожелаваме им успех с преминаването в някой европейски гранд! Същевременно призоваваме името за ЦСКА да не се използва като трамплин за покачване на цената или за евтини сензации за запълване на място в сайтове и вестници и изкарването на някой лев хонорар.”