ЦСКА София започва сезона без Тиаго Родригес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев по всяка вероятност няма да може да разчита на португалския халф Тиаго Родригес в първата среща на отбора през новия сезон.

Идния петък Червените ще се изправят срещу новака в Първа лига ЦСКА 1948, но полузащитникът продължава да изпитва болки в коляното и лекарският щаб е преценил, че би било по-удачно ако не се рискува със завръщането му на терена.

Заради травмата Тиаго пропусна немалко мачове миналия сезон. Той прекара цялата карантина заради пандемията с короновируса в родната Португалия, опитвайки се да загърби контузията.

Най-вероятен негов заместник в двубоя с ЦСКА 1948 ще бъде италианският халф Стефано Белтраме. Срещата е на 7 август от 20:00 часа на националния стадион „Васил Левски”.

Тази вечер ЦСКА София ще изиграе третата си и последна контрола преди старта на новия сезон. Съперник на Армейците на стадион “Българския армия” е друг новак в елита – Монтана.

Преди началото на двубоя е предвидено официалното представяне на отбора за предстоящата кампания. Срещата ще бъде излъчена на живо в официалния канал на Червените в Youtube, както и на cska.bg.