ЦСКА ще бъде с много юноши в последния мач срещу Черно море
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" пращат в почивка повечето от чужденците

Голяма част от чуждестранните футболисти на ЦСКА няма да останат в отбора за последния кръг от efbet Лига – визитата на Черно море в неделя от 20:30 часа. „Червените“ няма как да бъдат изместени от второто място, така че мачовете им с Ботев (Пловдив) в четвъртък и гостуването на „моряците“ са протоколни.

Ръководството на ЦСКА е позволило на няколко от чуждестранните играчи да се приберат в родните си по-рано. Това ще стане след последното домакинство за сезона срещу „канарчетата“, пише „Мач Телеграф“.

Бразилците Густаво Бусато, Жеферсон и Маурисио Гарсес ше се приберат в родината си. По-рано ще си тръгне и Браян Морено, както и Бисмарк Чарлс, който лекува травма и ще се завърне при семейството си в Гана. Бусато и Жеферсон е много вероятно да не останат в ЦСКА през новия сезон.

До края на кампанията “армейците” ще разчитат на своя топ реализатор Жорди Кайседо. Еквадорецът води битка за голмайсторския приз в efbet Лига с нападателя на Лудогорец Пиерос Сотириу. Двамата имат по 16 попадения в шампионата.