Добави коментар
Сръбският специалист си е заслужил нов контракт

Ръководството на ЦСКА иска да задържи още дълго сръбския наставник Саша Илич. “Червените” смятат да предложат по-дълъг договор на специалиста, твърди “Мач Телеграф”. Сърбинът подписа за да две години с “червените” през миналото лято, но според запознати втората е условна.

При представянето на Илич за нов наставник се заговори, че договорът му с ЦСКА е за 1+1 години, което означава, че скоро двете страни ще трябва отново да преговарят. Шефовете в Борисовата градина искат Саша Илич да подпише поне за още две кампании и новият му договор да е до лятото на 2025 г.

С удълаването на договора, ЦСКА ще блокира апетитите на чужди клубове към треньора. Пез последните месеци в Сърбия спрягаха Илич за нов наставник на Партизан. Специалистът пък наскоро обяви, че има желание да води тим от Турция в бъдеще. За момента обаче наставникът е концентриран единствено върху ЦСКА.

На “Армията” са изключително доволни от работата на специалиста. “Червените” са лидери в класирането, а най-важното е, че са много сплотени под негово ръководство. Освен това добрата работа на Илич вдигна цената на играчите на ЦСКА, което е отлична новина за ръководството.

Добави коментар