ЦСКА ще затвърждава доброто си представяне от Европа срещу новак
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Възпитаниците на Саша Илич ще искат да продължат възхода си и в родния шампионат.

Тимът на ЦСКА, който преди броени дни отстрани ирландския Сейнт Патрикс в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, днес ще се изправи срещу Септември София.

Двубоят от 6-ия кръг на Първа лига, който е единствен по програма, ще се играе тази вечер от 20:00 часа на стадион „Българска армия”.

[anwpfl-match match_id=”341554″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Съставът на ЦСКА влиза в мача с приповдигнато настроение след успеха в Европа, който прати “червените” в плейофен сблъсък срещу швейцарския Базел за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Именно поради ангажиментите на “армейците” в евротурнирите следващият мач от шампионата срещу Локомотив Пловдив бе отложен.

Амбициозният тим на Септември е в серия от 2 поредни поражения в първенството и днес ще опита да изненада ЦСКА, като хвърли бомбата в кръга.

Старши треньорът на новака Славко Матич няма сериозни кадрови проблеми в състава си и ще може да заложи на всичко най-добро, с което разполага.

Букмейкърът Palms Bet сочи ЦСКА като тотален фаворит за победата с коефициент от 1.37 срещу 9.17 за Септември. Равенството пък е оценено на 5.22.

Ето и вероятните стартови състави на двата отбора:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Матай, Петров, Де Нойер, Юга, Йомов, Линдсет, Шопов, Гарсес, Назон.

Септември: Шейтанов, Ачков, Арсов, Георгиев, Пешов, Тодоров, Стоянов, Делимеджац, Колев, Стойчев, Каса.