Далибор Драгич: Левски има сили за титла!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият бранител сподели какво очаква от следващия сезон при "сините"

Един от най-обичаните от феновете на Левски бивши футболисти чужденци – Далибор Драгич,  вярва, че в момента „сините” имат състав, който може да се бори за титлата в България през следващия сезон.

„Не съм предполагал, че ще стана такъв левскар. Разбира се, че продължавам да следя какво става с отбора. Със сина ми дойдох да гледаме финала за Купата на България с ЦСКА. Това, което видях и изживях с феновете, беше нещо невероятно. Левски възкръсна при Мъри. Не искам да обиждам предишните треньори, но Стоилов е нещо друго. Разбира си от работата, а и е много честен човек. Когато аз дойдох в Левски си личеше, че ще стане голям треньор и това е неговата професия”, заяви той.

„За съжаление ПАОК беше най-трудният възможен съперник в Европа. Дано да са в по-ранен етап от подготовката си и ги хванем неподготвени. Не мога да дам прогноза, но ако слушат и изпълняват указанията на Мъри, имаме шансове. А в първенството съм сигурен, че ще до последно ще сме в борбата с Лудогорец”, завърши Далибор Драгич.