Разрив при левскарите! “Срам ме е, че съм бил част от сектор Б”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Голяма част от феновете на Левски "изригнаха" срещу НКП и "Левски на Левскарите".

След като срещата между мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков с представителите на Националния клуб на привържениците на “сините” (НКП) и сдружението “Левски на левскарите” не се състоя, в онлайн пространството, а и не само, се появиха редица критики от голяма част от феновете на столичния гранд по адрес именно на въпросните две организации.

“Пълна простотия е тук, направо ме е срам, че съм бил някога част от сектор Б”, пише запалянко в групата “С ЛЕВСКИ ДО КРАЯ”.

“По-полезна би била среща с левскари, но не участието точно на тези организации! Може да се получи полезна дискусия! Тези са доказани изнудвачи, камо ли да управляват!”, гласеше съобщението на друг привърженик на “сините”.

Ето и част от другите коментари на фенове на Левски в социалните мрежи в днешния ден:

“Лошото е, че ставаме все повече тези, които ни е срам, че сме били част от легендарния сектор. Тези хора са се самозабравили в целите си и лежат на гърба на отбора. Няма такива отрепки, ВЪН ОТ СТАДИОНА!!!!”.

“Който плаща – той поръчва музиката, в този живот не може всичко на готово и на далавери само! Всички от СЗдружението можете да си пийнете по една студена водичка на път към вкъщи!”

“Не знам вие дали го разбирате, но сте най вредното нещо, което се е случвало в цялата история на клуба. Борбата ви за акциите, копае гроба на Левски.”