Дамбраускас говори с феновете на Лудогорец преди мача с Шахтьор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мачове като този, който предстои в сряда, се печелят със сърце и желание"

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас е категоричен, че „орлите“ са готови да атакуват групите на Шампионската лига. Разградчани стартират участието си в квалификациите на надпреварата с домакинство на Шахтьор Солигорск (Беларус) на 7 юли.

“Наясно сме какво ни очаква срещу Шахтьор (Солигорск). Състоянието на тима не е като след 15 официални мача, но ще се справим. Мачове като този, който предстои в сряда, се печелят със сърце и желание”, заяви треньорът.

Той, изпълнителният директор Ангел Петричев, техническият директор Козмин Моци, капитанът Антон Недялков и Кирил Десподов говориха по актуални теми пред привържениците на десеткратния шампион на клубната база днес. “Надявам се, че песента “И Лудогорец, оле”, с която ни посрещате, ще звучи по българските стадиони постоянно. Искам да ви благодаря за подкрепата, която оказвате на отбора”, допълни младият специалист.

Дамбраускас отговори изчерпателно на фенските въпроси и гарантира, че през новия сезон отборът ще се бори за трите трофея в България и влизане в групите на Шампионската лига. Литовецът е сигурен, че интеграцията на талантите от школата в първия отбор е започнала, но трябва да става поетапно. Участниците в срещата призоваха феновете да напълнят стадион “Хювефарма Арена” идната сряда за важния мач с Шахтьор от първия предварителен кръг на Шампионската лига. Срещата беше част от програмата на традиционния футболен фен-турнир, в който победител стана фенклуб Попово. Най-младият тим от деца “Орлите” получи специалното внимание на клуба. С тях тренировка проведе наставникът от школата Милен Маринов, а по-късно получиха фен артикули и грамоти, връчени лично от треньора Валдас Дамбраускас.

Футболният фен-турнир 2021 беше организиран от фенклубовете на десеткратния шампион със съдействието на съдийската колегия към ОС на БФС Разград и съдиите Мариян Щерев, Дженк Ташдемир, Денис Къров и Иво Петров, както и с подкрепата на ПФК Лудогорец.