Дамбраускас: Мачът висеше на косъм да влезе в продължение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не успях да мотивирам добре отбора, да го организирам, разочарован съм в това отношение"

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви след победата с 2:1 над Царско село, че не е успял да мотивира добре „орлите“ за втората част, в която столичани вкараха своя гол и бяха близо и до изравняване.

“Типичен мач за Купата. Тази седмица е трудна, ще има много емоции. През първото полувреме контролирахме мача, вкарахме два гола. През втората част не се справихме чак толкова добре, но бих поздравил Царско село. Не успях да мотивирам добре отбора, да го организирам, разочарован съм в това отношение.“

„Когато водиш с 2:0, вторият гол падна лесно за нас, някак се отпускаш. Тези мисли дойдат ли, става трудно. Отървахме се накрая, този мач висеше на косъм да влезем в продължение. Днес успяхме да ротираме състава. Единственото разочарование е травмата на Антон Недялков, а тя можеше да бъде предотвратена. И на полувремето казах, че няма начин Царско село да не отговори. Имаха още 45 минути. Не искахме да играем продължения“, допълни Дамбраускас.

„През второто полувреме те желаеха повече гола от нас, това е недопустимо. В момента се проверя травмата на Недялков. Трябва да сме концентрирани, да не се отпускаме. Показахме в няколко мача, че когато водим в резултата, можем да играем много добре. Отпуснем ли се, идват проблемите, а това е недопустимо. Вандерсон е важен футболист за нас, това е нещо позитивно. Не е лесно да се върне след толкова тежка травма, пожелавам му да бъде здрав. Вярвам, че до края на сезона той ще бъде с огромно значение за нас”, каза още наставникът на шампионите.