Дамбраускас: Никога мой отбор не е завършвал извън Топ 3
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Досега винаги под мое ръководството сме били или най-резултатния тим в първенството, или сред първите два"

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви в интервю пред Nova, че винаги отборите, които води, завършват в Топ 3. Младият специалист призна, че обича офанзивния футбол и иска всички играчи на „орлите“ да играят с мисъл за атаката. „Винаги съм се борил за първите места и искам да виждам моя отбор на върха. Това напрежение целта да бъде титлата не е нещо ново за мен. Аз съм треньор от шест години, но никога мой тим не е завършвал под третото място за последните пет години. Имам и пет финала за купи. Така че съм свикнал да бъда под напрежение и да се очакват само победи от мен. Обичам моите отбори да играят атакуващ футбол. Досега винаги под мое ръководството сме били или най-резултатния тим в първенството, или сред първите два. Головете правят хората щастливи. Това е най-важното и ще работим да свършим работата си по най-добрия начин“, заяви Дамбраускас.

„Всеки един играч в отбора трябва да мисли за атаката. Да използваме пространствата още в първия момент, когато спечелим топката. Искам футболистите да се наслаждават на това, което правят. Ако това се случи, ще имаме добър колектив, а с това ще дойдат и успехите“, продължи литовецът.

„На първо място моята задача е да направим едно семейство, а с това всеки един играч ще може да покаже най-силните си качества.“

Утре разградчани имат контрола от 16:00 часа срещу Шахтьор Донецк на ст. „Регнум“, а срещата ще бъде излъчена в ефира на Diema Sport.