Дамбраускас: Тотално неприемливо е да допуснем 3 попадения
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В това първенство всеки мач е важен и не може да отделяме повече внимание на един двубой повече от друг"

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви след загубата с 2:3 от Локомотив Пловдив, че е напълно неприемливо „орлите“ да допуснат три гола. След поражението пловдивският тим се доближи до 5 точки от разградчани, освен това при победа на ЦСКА днес, то „армейците“ ще бъдат само на 3 от шампионите.

“Това е тотално неприемливо да допуснем 3 попадения. Стартирахме добре. Успявахме да изолираме някои полупространства. Всичко рухна в първата част. Всичко се срина заради пресата на Локомотив Пловдив. Твърде евтино губехме топката. Това ни стува страшно скъпо. В началото на втората част реагирахме добре. Изглеждахме опасни с няколко ситуации в последната третина. Когато допуснеш 3 гола, е много трудно да спечелиш срещу когото и да е.“

“Трябва да търсим грешките на тренировъчното игрище. Трудно е сега. Трябва да бъдем по-спокойни, когато сме поставени под преса. Може би действаме с някакви ментални обременености и не можем да намерим ритъма си. Не може да допускаме по 3 попадения. Трябва да намерим бързи решения. Да се погледнем в огледалото и да се запитаме къде сгрешихме. Да започнем от утре да работим”, добави млядият наставник на „орлите“.

“Не може да делим мачовете. В това първенство всеки мач е важен и не може да отделяме повече внимание на един двубой повече от друг. Ако се подобряваме от среща на среща, ще решим проблемите”, каза още треньорът.