Дамбраускас: Звярът хапе с най-голяма ярост, когато е ранен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ще играем срещу добър отбор като Берое в неделя, последните им резултати не бяха най-добрите за тях

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас даде пресконференция преди визитата на Берое в неделя в среща от 20-ия кръг на efbet Лига. Старши-треньорът на шампионите заяви, че в никакъв случай не иска съперникът да е по-мотивираният отбор. Той призна, че трудно се заменя играч като Антон Недялков, който получи травма в двубоя с Царско село през седмицата.

„Винаги търсим подобрение и всеки път, когато говоря пред медиите, го казвам. Всяка седмица търсим начините и се стараем да правим стъпките напред в нашето развитие. Последните две срещи не бяха лесно. Срещу ЦСКА подобрихме доста от нещата, в сравнение срещу Локомотив Пловдив. Срещу Царско село имаше фактори, които ни повлияха за недоброто представяне. За мен в момента най-големият сблъсък в България е ЦСКА – Лудогорец. В крайна сметка успяхме да се справим в това дерби. След два дена играхме мач срещу Царско село. Ние ще си вземем поуките и се надявам в двубоя в неделя да направим нещата така, както искаме“, започна Дамбраускас.

„За мен в следващите две срещи – с Берое и Арда, се изправяме срещу доста добри отбори. Двата тима заслужават позицията, на която са в момента и практикуват интересен футбол. Срещу ЦСКА и Локомотив е доста по-лесно, защото футболистите не се нуждаят от допълнителна мотивация. Възхищавам се на начина, по който Берое може да сменя формацията си на игра спрямо съперника си. В последните две срещи не постигнаха добри резултати. Звярът хапе с най-голяма ярост, когато е ранен. Мога да заявя това смело, но не искам отборът на противника да има по-голяма мотивация от моя”, сподели треньорът на Лудогорец.

Валдас Дамбраускас иска от своя тим да бъде концентриран и да покаже играта от двубоите срещу ЦСКА и Царско село през първите полувремена. Специалистът коментира, че не е лесно да се замени играч като Антон Недялков, който е важен за клуба ие със страхотни качества.