Дани Моралес: Успяхме да направим това, което планирахме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не съм дошъл да направим революция, а да се подобрим", сподели наставникът на врачани.

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес бе щастлив след успеха на “зелените” с 2:0 над Хебър Пазарджик като гост.

Както е известно, Моралес се завърна преди броени дни начело на тима от северозападния град и повторния му дебют начело на отбора започна успешно.

„Мисля си, че ключовият момент е в съблекалнята. Тези момчета имаха отношение към тренировъчния процес. Искам да поздравя и предишния треньор. Отношението беше ключово, за да се спечели. Беше на много високо ниво и заслужено победихме. Можем да почиваме и сега остава да мислим за подобрение“, коментира Моралес.

„Когато виждаме, че един отбор се защитава, ми е по-лесно да заставаме по-далеч от нашата врата. Те ни дадоха възможност. Разбрали са какво искаме. Успяхме да направим това, което планирахме. Играхме по фланга с дублиране и успяхме да вкараме. Сега остава да подобрим качеството“, продължи наставникът.

„Аз съм им казал на тези момчета, че трябва да имат самочувствие, няма значение с кой играем. Има по-добри отбори от нас, знаем го. Те са започнали подготовка с друг треньор. Дошъл съм да подобрим някои неща. Не съм дошъл да направим революция, а да се подобрим. Имаме две седмици и ще се подобрим. Ще подобрим играта си във всички фази. Ще се вкара малко и мой стил, видяха се няколко неща – по-динамичен футбол и да се зарадват феновете, които пътуваха от Враца“, завърши Дани Моралес.