Даниел Моралес: “Срам ме е да изляза на улицата! Боли ме!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ще се срамувам да излизам на улицата. Толкова съм разочарован, че ме боли“

Старши треньорът на Ботев (Враца) – Даниел Моралес беше меко казано разочарован от съкрушителната загуба с 1:8 от Лудогорец. Той сподели, че с ръководството ще решат неговото бъдеще. Наставникът на врачани е готов да поеме цялата отговорност и сподели, че ще го е срам да излезе на улицата заради тежката загуба в Разград.

„Когато седнах тук на моя стол, размишлявам нещата. Разбира се, че да играеш срещу Лудогорец, Левски и ЦСКА не е срамно да загубиш, но има значение начинът (по който губиш). „Ние не успяхме да се противопоставим. Допуснахме доста грешки. За съжаление, отборът не беше толкова мотивиран, докато аз бях толкова мотивиран. Аз съм големият виновник и си поемам аз вината за всичко.

Опитаха се момчетата да променят нещата, но не успяха. Всичко, което имахме като идеи, не успяхме да изпълним. Пет гола са от статични положения и два гола от контраатака, от лошо подреждане на нашия отбор. Няма оправдание. Загубата боли, много дълго мога да обяснявам“, коментира Моралес.„Не съм имал такава загуба през живота като футболист, това е срамно. Това е Лудогорец, ама моля ви се. Това е нашето достойнство.

Ще се срамувам да излизам на улицата. Извинявам се на феновете, не трябва това да се получава. Благодаря на всеки, който ме е подкрепил, но ще видим какви решения ще взема от тук нататък“. Толкова съм разочарован, че ме боли“, каза в завършек треньорът на Ботев Враца.