Давид де Хеа е близо до договор с клуб от Ла Лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бетис преговаря с бившия вратар на Манчестър Юнайтед

Един от най-добрите вратари в последното десетилетие – Давид де Хеа, може скоро да им нов отбор. Бившият страж на Манчестър Юнайтед е без отбор от лятото, след като договорът му с клуба изтече. Опитният вратар срещна трудности в набирането на нов тим, но сега има информация, че Де Хеа може да продължи кариерата си в испанския Бетис.

Опитният вратар е получил покана за преговори от клуба от Ла Лига, като се очаква те да се състоят през декември. Има голяма вероятност през януари Де Хеа да сключи краткосрочен договор със “зешено-белите’ до края на сезона.

Двете страни ще изчакат до началото на годината за отварянето на зимния трансферен прозорец, тъй като в момента Бетис не може да си позволи нови попълнения. Клубър надхвърля ограничението за заплати и в началото на нивата година ще бъде задължен да се раздели с някои футболисти, за да освободи място за Де Хеа.

Предвид ситуацията, в която се намира Де Хеа, то се очаква финансовите му претенции да не бъдат толкова високи и той да приеме офертата на Бетис.

Вижте всички новини за трансфери и трансферни слухове от 7Sport