Деко: Бе невъзможно да се осъществи идването на Неймар в Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Въпреки че желанието за завръщането на Неймар бе и от двете страни, Деко разясни, че операцията е била на практика невъзможна за Барселона, преди всичко заради обезщетението, поискано от ПСЖ, но и заради заплатата на играча.

Деко бе представен официално като спортен директор на Барселона и той ще е с ключова роля в реализирането на трансферите на клуба, което ще бъде голямо лично предизвикателство в самия край на трансферния прозорец.

Въпреки че желанието за завръщането на Неймар бе и от двете страни, Деко разясни, че операцията е била на практика невъзможна за Барселона, преди всичко заради обезщетението, поискано от Пари Сен Жермен, но и заради възнаграждението на играча.

„Всички знаят, че в този момент е невъзможно да се правят подобни операции. За съжаление финансовото ни състояние е такова, каквото е“, сподели легендарният португалец.

„За да дойде Неймар в Барселона, трябваше да постигнем споразумение с ПСЖ и арабите, нещо, което беше невъзможно. Сегашната ситуация, в която се намира клубът, просто не позволява подобна операция“, коментира Деко.