google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Домакинът Германия отново в действие на европейските финали

Шестият ден на Европейското първенство 2024 в Германия бележи началото на втория кръг в груповата фаза. Днес ще се изиграят двете срещи от група А на турнира, както и един мач от група В, като ни очакват 3 вълнуващи двубоя.

Програма за мачовете днес на Евро 2024:

16:00 ч. Хърватия – Албания (Хамбург)

19:00 ч. Германия – Унгария (Щутгарт)

22:00 ч. Шотландия – Швейцария (Кьолн)

Прогнози и очаквания:

Хърватия и Албания поставят началото на програмата на Евро 2024 в сряда. Двата отбора загубиха първите си мачове на европейските финали и са наясно, че е задължително да спечелят. Хърватия влиза като фаворит за успеха заради по-класните си играчи в състава и по-големият опит. Очакванията са хърватите да запишат първи точки на турнира, но Албания ще даде всичко от себе си, за да не остане с празни ръце от срещата.

Германия ще преследва втора победа на Евро 2024, когато се изправи срещу Унгария в Щутгарт. Бундестимът разби Шотландия с 5:1 на старта на турнира, докато техният опонент отстъпи с 1:3 на Швейцария в първия си двубой. Германия се затрудняваше в последните си мачове с Унгария, но сега всички очакват успех за Бундестима. Германия изглежда прекалено силна в атака в момента и надали унгарският отбор ще успее да им се противопостави.

Швейцария може да подпечата класирането си на 1/8-финалите в турнира тази вечер. Отборът на Мурат Якин се изправя срещу Шотландия, загубила тежко на старта на Евро 2024. Шотландците ще трябва да се преобразят тотално, за да надвият Швейцария и да запазят шансове за класиране в 1/8-финалите. Очакваме обаче Швейцария да се поздрави с втора победа на Евро 2024, тъй като е отборът с по-добри футболисти и ще има натрупано самочувствие след победата си в първия кръг.