Добави коментар
Сезен Белберова не успя да излезе на малкия финал заради контузия, Светослав Николов беше издърпан на репешажи

Денис Демиров достигна до схватката за бронзовия медал в категория до 55 килограма в класическия стил на европейското първенство (до 23 години) в Скопие.

Тази вечер нашият представител, който записа две победи – 4:2 срещу арменеца Ашот Мхитарян и 8:0 над румънеца Артьом Делеану, преди да отстъпи на Адем Узун (Турция) в полуфинала, ще влезе в спор за отличието с албанеца Байрам Сина.

За съжаление голямата ни надежда за медал при жените Сезен Белберова не можа да участва в битката за бронзовото отличие в категория до 57 кг, тъй като получи травма на челото по време на полуфиналната среща.

Денис Демиров в спор за бронза срещу албанеца Сина 2

Интервенцията на медиците изискваше прилагането на три шева, а това, логично, доведе до неявяване на малкия финал.

На репешажите при 97-килограмовите продължава Светослав Николов, след като Темури Чкуазелидзе (Грузия), от когото загуби, успя да се класира за финала.

Българският борец ще се изправи срещу Тирон Стеркенбург (Нидерландия), като при победа ще спори за бронза срещу арменеца Геворг Тадевосян.

Днес на тепиха излизат последните ни двама представители в класическия стил – Иво Илиев (в категория до 67 килограма) и Мариян Маринов (до 97 кг).

Добави коментар
Гласувай: