Дерби ще има: Стартовите състави на Манчестър Юнайтед и Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" излизат с всичко най-добро срещу Ливърпул

Манчестър Юнайтед посреща Ливърпул в отложен мач от кръг номер 34 на Висшата лига. Вече са ясни и стартовите състави на двата отбора. Въпреки че автобусът на “червените” бе блокиран по-рано днес, мач на ‘Олд Трафорд’ ще има.

Срещата е с огромно значение за гостуващия отбор. Ливърпул е на 6-ото място в класирането на Висшата лига и има малки шансове за класиране в Шампионска лига. “Червените” изостават на седем пункта от четвъртия Челси, но пък са с два мача по-малко и всичко е възможно.

В състава на домакините има цели 10 промени, като само Ерик Байи запазва титулярното си място от мача с Лестър, загубен с 1:2 преди два дни. Единсон Кавани се връща на върха на атаката, а в стартовия състав попадат и звездите Пол Погба, Маркъс Рашфорд и Бруно Фернадеш.

В тима на Ливърпул прави впечатление, че Юрген Клоп залага на Роберто Фирмино вместо Садио Мане в нападение. Тиаго, Фабиньо и Вайналдум запазват позициите си в средата на терена, като няма и промени в защита в сравнение с последния двубой на тима срещу Саутхемптън (2:0).

Стартови състави:

Манчестър Юнайтед: Хендерсън, Линдельоф, Байи, Шоу, Уан-Бисака, Погба, Фред, Фернандеш, МакТоминей, Кавани, Рашфорд

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Уилямс, Филипс, Робъртсън, Фабиньо, Вайналдум, Тиаго, Жота, Салах, Фирмино