Добави коментар
Феновете на Ман Юнайтед са готови за нов протест пред стадиона

Автомобили блокираха пътя на автобуса на Ливърпул към „Олд Трафорд“. Превозните средства спряха на платното и попречиха на возилото на „червените“ да премине. „Мърсисайдци“ излизат тази вечер от 22:15 часа срещу Ман Юнайтед в отложен мач от 34-ия кръг на Премиър Лийг.

Около стадиона на „червените дяволи“ започват да се събират фенове, които са готови са нов протест. „Червените“трябваше да се изправят срещу Ман Юнайтед на 2 май, но двубоят беше отложен, тъй като протестите пред стадиона срещу собствениците на клуба – семейство Глейзър, като феновете на Червените дяволи нахлуха на „Олд Трафорд“.

От тима на Манчестър Юнайтед са пристигнали на клубния стадион седем часа преди началото на големия сблъсък с Ливърпул. Този ход, който бе пазен в пълна тайна до самата му реализация, е част от предпазните мерки, които бяха взети от клуба срещу евентуални нови протести на привържениците.

Играчите са пристигнали днес с личните си автомобили около 13 часа местно време. Още в подстъпите към стадиона пък полицията е изградила пропускателни пунктове – това има за цел ограничи достъпа на външни лица в близост до „Олд Трафорд“.

В същото време два автобуса на Ман Юнайтед са се придвижили до хотел „Лаури“, където традиционно отсядат футболистите на английския гранд преди двубой, за да заблудят феновете;

Привържениците на Манчестър Юнайтед пред „Олд Трафорд“  обачестават все повече. Те са запалили факли и димки и част от тях твърдят, че отново ще нахлуят на терена.

Репортер на „Скай Спортс“ дава информация, че съставът на Ливърпул се е качил на друго возило, което е тръгнало от хотела в 20:30 часа. Малко преди 21:00 ч. гостите пристигнаха на „Олд Трафорд“ въпреки опитите на феновете на големия съперник да попречат това да се случи.

Добави коментар
Гласувай: