Пак напрежение в Манчестър! Блокираха автобуса на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Феновете на Ман Юнайтед са готови за нов протест пред стадиона

Автомобили блокираха пътя на автобуса на Ливърпул към “Олд Трафорд”. Превозните средства спряха на платното и попречиха на возилото на “червените” да премине. “Мърсисайдци” излизат тази вечер от 22:15 часа срещу Ман Юнайтед в отложен мач от 34-ия кръг на Премиър Лийг.

Около стадиона на “червените дяволи” започват да се събират фенове, които са готови са нов протест. “Червените”трябваше да се изправят срещу Ман Юнайтед на 2 май, но двубоят беше отложен, тъй като протестите пред стадиона срещу собствениците на клуба – семейство Глейзър, като феновете на Червените дяволи нахлуха на “Олд Трафорд”.

От тима на Манчестър Юнайтед са пристигнали на клубния стадион седем часа преди началото на големия сблъсък с Ливърпул. Този ход, който бе пазен в пълна тайна до самата му реализация, е част от предпазните мерки, които бяха взети от клуба срещу евентуални нови протести на привържениците.

Играчите са пристигнали днес с личните си автомобили около 13 часа местно време. Още в подстъпите към стадиона пък полицията е изградила пропускателни пунктове – това има за цел ограничи достъпа на външни лица в близост до “Олд Трафорд”.

В същото време два автобуса на Ман Юнайтед са се придвижили до хотел “Лаури”, където традиционно отсядат футболистите на английския гранд преди двубой, за да заблудят феновете;

Привържениците на Манчестър Юнайтед пред “Олд Трафорд”  обачестават все повече. Те са запалили факли и димки и част от тях твърдят, че отново ще нахлуят на терена.

Репортер на “Скай Спортс” дава информация, че съставът на Ливърпул се е качил на друго возило, което е тръгнало от хотела в 20:30 часа. Малко преди 21:00 ч. гостите пристигнаха на “Олд Трафорд” въпреки опитите на феновете на големия съперник да попречат това да се случи.