Дешан: Знаем какво можем и се целим високо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Уелсците ни създадоха повече проблеми от България"

Треньорът на националния отбор на Франция Дидие Дешан отчете прогреса на „петлите“ след успеха с 3:0 над България в контрола. Специалистът призна, че отборът е бил повече затруднен в двубоя с Уелс, отколкото в спаринга с „лъвовете“. “Уелсците ни създадоха повече проблеми от България. Имаме прогрес. За футболистите беше допълнителен стимул присъствието на фенове по трибуните. На прав път сме. Знаем какво можем и се целим високо, но няма гаранция, че ще постигнем това, което искаме.“

„Работим усилено, но внимаваме да не пренатоварим играчите. Във физическо отношение сме отлично подготвени. Важно е обаче момчетата да са освободени психологически, защото главата контролира краката. Остава ни една седмица, в която ще се опитаме постигнем необходимата свежест”, допълни Дешан.

„Разбира се, че съм доволен от Жиру. Toй е доказан нападател. Планирах да го пусна за по-малко минути. Мисля, че днес Оливие игра повече, отколкото през последните три месеца общо, но аз не съм магьосник. Радвам се за него. Ще имаме нужда от головете му на Европейското първенство”, каза още специалистът на въпрос за включването на Жиру.